Texturi gips carton

Pompa pentru texturi gips carton Apla-Pump

Tubul si pistolul pentru textura se ataseaza la pompa pentru obtinerea unor texturi tip lovitura de ciocan, coaja de portocala, gravare cu puncte, imprimare prin presiune, acustica simulata, etc.

Apla-Pump

Pompa Apla-Pump este usoara in greutate, conceputa pentru a pulveriza toate tipurile de texturi pentru gips-carton.
Acest pulverizator pentru textura gips carton este prevazut cu un rezervor de 37.8 litri si un furtun standard de 50 pentru textura, usor in greutate. Pompa Apla-Pump are urmatoarele functii: amesteca material de imbinare, alimenteaza si curata toate uneltele pentru gips-carton

T-Series Pump

Pompa T-Series Pump este proiectata pentru a pulveriza toate tipurile de texturi pentru gips carton. Acest pulverizator de texturi pentru gips-carton este prevazut cu un rezervor de 56.7 litri, un furtun standard de 50 pentru textura, usor in greutate, rating de fluid de 132 l/min (face aceasta pompa pulverizatoare aproape la fel de rapida ca marile instalatii), optional poate avea doua pistoale de pulverizare, cantareste 30 kg cand este goala si poate fi transportata pe rotile pneumatice de 8 cu care este dotata. Mai mult decat atat, optiunile includ toate caracteristicile pompei Apla-Pump  de amestecare a materialului de imbinare, alimentare si curatare a tuturor uneltelor pentru gips carton. In ceea ce priveste pretul ei, pompa T-Series Pump este una dintre cele mai ieftine masini pentru textura de pe piata.

Accesoriu pentru textura – Cannon

Zilele in care texturile existente pe piata nu puteau egala maiestria profesionistilor au luat sfarsit datorita si sculelor din ce in ce mai performante.

Apla-Tech  prezinta accesoriul pentru textura care se conecteaza la capatul superior al uneltei noastre Cannon. Cu trei capete pentru textura, de dimensiuni diferite si usor de ajustat, utilizatorul poate adapta perfect texturile deja existente, in functie de situatie.

[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
Texturi gips carton