Slefuitor manual plan – RADIUS 360

Slefuitor manual plan cu viteza de functionare mare – RADIUS 360

Descopera unealta care i-a convins pe toti ca rotund este mai bun. Radius 360° este o unealta revolutionara de slefuit peretii care dispune de o mobilitate circulara. Acest slefuitor Radius 360 are un cap de 9 fabricat din aluminiu turnat ceea ce ii permite sa lucreze extrem de rapid pe suprafete mari. Designul rotund al acestei unelte elimina aproape in intregime riscul de rotire a discului la operare si in consecinta, zgarieturile sau scobiturile pe suprafata de slefuit.

Abilitatea sa de a schimba rapid directia fara a fi nevoie ca discul abraziv sa fie ridicat de pe perete reprezinta un avantaj enorm in comparatie cu metoda clasica de slefuire. Discul cu spuma detasabil da forma peretelui, oferind un finisaj neted, uniform. Spre deosebire de abrazivele clasice, acest disc de spuma se uzeaza uniform, marind considerabil durata de functionare a slefuitorului. Atat discul de spuma cat si hartia abraziva utilizeaza sistemul de prindere cu arici, ceea ce ajuta la inlocuirea lor rapida.

Hartia abraziva este fixata cu un mecanism puternic, sigur pe discul de spuma, impiedicand depozitarea prafului in spatele hartiei, in acest fel se inlatura o cauza principala a striatiilor de pe suprafata de slefuit.

Radius 360° are o viteza de functionare de pana la trei ori mai mare decat abrazivele clasice, iar rezultatele sunt fara indoiala de calitate.

Caracteristici

  1. Designul asigura o slefuire usoara, uniforma, fara sa zgarie suprafata
  2. Capul de 9 acopera cu rapiditate suprafete mari.
  3. Discul cu spuma rotund si flexibil ofera un contur perfect suprafetelor curbate cum sunt cupolele, arcadele si domurile. Inlocuieste slefuirea manuala a colturilor de 90° si elimina striatiile cauzate de buretele abraziv manevrat de mana.
  4. Sistem de prindere cu arici pentru schimbarea rapida a discului.
  5. Discul se uzeaza uniform si are o durata de functionare mai indelungata.
  6. Sistemul de prindere cu arici impiedica depozitarea prafului in spatele hartiei, prevenind astfel slefuirea cu asperitati/neuniforma.
  7. Unealta perfecta pentru slefuire intre invelisuri.
  8. Are o viteza de functionare de pana la trei ori mai mare decat abrazivele clasice si ofera rezultate mai bune.

[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
Slefuitor manual plan – RADIUS 360