Slefuitor colturi – olnite

SLEFUITOR COLTURI FLEX EDGE

Proiectat pentru a completa Selfuitorul plan Radius 360gr, sistemul FlexEdge preia slefuirea suprafetelor dificile, punand la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru colturi, unghiuri inguste, orificii, denivelari si multe altele. Schimbati abrazivele pe masina de slefuit FlexEdge pentru a o transforma in unealta ideala pentru orice lucrare. FlexEdge ofera un finisaj de calitate de fiecare data.

Slefuitorul vine cu

 1. Disc de presiune. Designul brevetat este arma noastra secreta. Folosind presiune din interior, discul indeparteaza asperitatile uniform si garanteaza un finisaj rapid si de calitate superioara.
 2. Discul cu spuma cu o dimensiune de 1/4. Se foloseste impreuna cu hartia economica Flex. Discul aplica hartia abraziva pe perete pentru a realiza un finisaj impecabil.
 3. Hartia abraziva Flex. Un abraziv rezistent si economic, folosit pentru finisaje de calitate la un pret excelent.
 4. Discul cu spuma Flex conceput pentru a fi folosit in situatiile in care hartia nu face fata, acest disc cu spuma rezistent manevreaza suprafete cu denivelari cum sunt orificiile, cuiele fara a distruge suprafata sau a cauza uzura ei prin frecare, lucru deloc de dorit.
 5. Bratul pentru colturi (coltar) Flex – un abraziv rezistent cu unghi unic de 20, folosit in repetate randuri pentru o finisare perfecta a colturilor.

Inovatie in domeniu

FlexEdge este proiectat sa se adapteze admirabil la orice suprafata, in timp ce centrul sau de gravitatie jos permite manevrarea sa cu usurinta. Sistemul de prindere cu arici permite schimbarea rapida a abrazivului si previne deteriorarea, marindu-i astfel durata de viata, spre deosebire de abrazivele clasice. Sistemul de prindere cu arici impiedica depozitarea prafului si a materialelor straine in spatele abrazivului, pentru a avea ca rezultat un finisaj impecabil, fara zgarieturi.

SISTEMUL ABRAZIVELOR FLEX EDGE DIN HARTIE

 1. Se utilizeaza pentru o finisare extra-fina.
 2. Sistemul abraziv adera perfect la perete ceea ce ii permite realizarea unei slefuiri impecabile.
 3. Hartia abraziva din oxid de aluminiu solid vine la un pret economic.
 4. Sistemul compact, unic, de prindere cu arici nu permite deplasarea hartiei de slefuit ceea ce impiedica deteriorarea hartiei aceasta avand o durata mai mare de functionare.

SISTEMUL ABRAZIVELOR FLEX EDGE CU SPUMA

 1. Acest sistem combina calitatea finisajului realizat de un burete abraziv manevrat de mana cu productivitatea abrazivelor clasice.
 2. Discul abraziv cu spuma se foloseste pe suprafete aspre in situatiile in care hartia abraziva ar cauza rupturi si uzura prin frecare (proeminente, cuie).
 3. Abrazivul unic, rezistent, cu unghi de 20gr confera o precizie desavarsita colturilor sau suprafetelor mici.

Discul Flex abraziv cu spuma de 1/4inch

 1. Se ocupa de denivelari, orificii si chiar de cuie!
 2. Acest abraziv cu spuma aspru si flexibil a fost conceput pentru suprafetele care deterioreaza imediat hartia abraziva, cauzand astfel uzura lor prin frecare, lucru deloc de dorit. Discul abraziv din spuma aluneca cu usurinta peste denivelari, orificii, chiar cuie-si spre deosebire de hartia abraziva orice imperfectiune prezenta pe suprafata acestuia nu va lasa urme sau zgarieturi pe suprafata slefuita. Poate fi spalata si refolosita de nenumarate ori, un lucru foarte util.
 3. Rezistent, usor de folosit, cu o suprafata de oxid de aluminiu lavabila, discul abraziv ofera un finisaj de calitate superioara.
 4. Discul ofera o slefuire de calitate superioara in comparatie cu hartia abraziva clasica. Folosit corect acesta nu va zgaria suprafetele.
 5. Poate slefui colturi intregi fara efort cu un abraziv ce slefuieste mai rapid, si are o durata mai mare de functionare spre deosebire de abrazivele clasice.
 6. Rezistenta sporita a abrazivului permite slefuirea orificiilor cu usurinta, fara a-l deteriora. Poate fi folosit chiar daca prezinta uzura fara a compromite calitatea finisajului.
 7. Excelent pentru slefuire umeda.

Disc abraziv Flex cu unghi de 20gr

 1. Acest disc abraziv rezilient permite finisarea colturilor cu usurinta! Datorita faptului ca prezinta doua unghiuri de 20gr ii permite utilizatorului sa slefuiasca cu ambele fete, lasand in urma lui linii perfecte si colturi finisate impecabil de fiecare data.
 2. Ofera un finisaj de calitate superioara in comparatie cu hartia abraziva clasica.
 3. Nu va zgaria suprafata.
 4. Slefuieste mai rapid si are o durata de viata mai mare spre deosebire de abrazivele clasice.
 5. Rezistenta sporita a abrazivului permite slefuirea orificiilor cu usurinta, fara a-l deteriora. Excelent pentru slefuire umeda.

Recomandari

 1. Discul de presiune – folosind presiune din interior, discul indeparteaza asperitatile uniform si garanteaza un finisaj rapid si de calitate superioara.
 2. Discul cu spuma de 1/4inch se foloseste impreuna cu hartia economica Flex. Discul aplica hartia abraziva pe perete pentru a realiza un finisaj impecabil.
 3. Hartia abraziva Flex – un abraziv rezistent si economic, folosit pentru finisaje de calitate la un pret excelent.
 4. Discul cu spuma Flex conceput pentru a fi folosit in situatiile in care hartia nu face fata, acest disc cu spuma rezistent manevreaza suprafete cu denivelari cum sunt orificiile, cuiele fara a distruge suprafata sau a cauza uzura ei prin frecare, lucru deloc de dorit.
 5. Discul de presiune, patentat Flex, din cauciuc EPDM este proiectat pentru eficienta maxima si un finisaj impecabil. Designul unic creste presiunea in cazul suprafetelor mai inalte care prezinta imperfectiuni, eliminandu-le cu usurinta si inlaturand denivelarile pentru a avea ca rezultat o suprafata uniforma.

Caracteristici

 1. Sistem de prindere cu arici pentru schimbarea rapida a hartiei si fixarea ei cu un mecanism puternic. Inlocuiti cauciucul, nu unealta!
 2. Marginile cu bordure in unghi de 20gr protejeaza suprafetele adiacente si contribuie la realizarea liniilor perfecte pentru colturi. Ofera un finisaj impecabil al colturilor fara a strica suprafata in vreun fel.

Recomandari

 1. Discul cu spuma de 1/4 inch se foloseste impreuna cu hartia economica Flex. Discul aplica hartia abraziva pe perete pentru a realiza un finisaj impecabil.
 2. Hartia abraziva Flex  – un abraziv rezistent si economic, folosit pentru finisaje de calitate la un pret excelent.
 3. Discul cu spuma Flex  – discul cu spuma se ocupa de suprafetele cu denivelari cum sunt orificiile, cuiele fara a distruge suprafata sau a cauza uzura ei prin frecare, lucru deloc de dorit.
 4. Disc abraziv cu unghi de 20gr. Acest disc abraziv rezilient, cu unghi de 20gr, este folosit pentru finisarea colturilor, cu o precizie desavarsita, de cate ori este nevoie.

Hartie abraziva cu granulatie de 150

 1. Un finisaj de calitate la un pret bun.
 2. Hartia Flex a fost conceputa sa nu se onduleze in timpul slefuirii ceea ce ii asigura o durata mare de viata oferind performante maxime! Este proiectata pentru a fi folosita cu discul cu spuma Flex.
 3. Este utilizata atat pentru suprafete deschise cat si pentru colturi.
 4. Are o durata mare de functionare si este economica.
 5. Nu se onduleaza in conditii de umiditate.

Recomandari

 1. Discul de presiune – Folosind presiune din interior, discul indeparteaza asperitatile uniform si garanteaza un finisaj rapid si de calitate superioara.
 2. Discul cu spuma de 1/4′ – se foloseste impreuna cu hartia economica Flex. Discul aplica hartia abraziva pe perete pentru a realiza un finisaj impecabil.
 3. Discul cu spuma Flex – discul cu spuma se ocupa de suprafetele cu denivelari cum sunt orificiile, cuiele fara a distruge suprafata sau a cauza uzura ei prin frecare, lucru deloc de dorit.
 4. Disc abraziv cu unghi de 20 – acest disc abraziv rezilient, cu unghi de 20, este folosit pentru finisarea colturilor, cu o precizie desavarsita, de cate ori este nevoie.
 5. Hartia abraziva vine cu granulatii de 100, 150 si 220.

Discul cu spuma

 1. O investitie foarte avantajoasa.
 2. Proiectat pentru a fi utilizat cu hartia Flex, discul cu spuma se muleaza perfect pe suprafata de lucru, si poate fi folosit atat pe suprafete plane cat si la colturi.
 3. Discul aplica hartia abraziva pe perete pentru a realiza un finisaj impecabil.
 4. Sistemul compact de prindere cu arici impiedica depozitarea prafului in spatele hartiti abrazive.
 5. Rezistent, usor de folosit, cu o suprafata abraziva de oxid de aluminiu, discul abraziv dispune de o functie unica de marire a rezistentei.

Recomandari

 1. Disc de presiune – folosind presiune din interior, discul indeparteaza asperitatile uniform si garanteaza un finisaj rapid si de calitate superioara.
 2. Hartia abraziva Flex – un abraziv rezistent si economic, folosit pentru finisaje de calitate la un pret excelent.
 3. Discul cu spuma Flex – discul cu spuma se ocupa de suprafetele cu denivelari cum sunt orificiile, cuiele fara a distruge suprafata sau a cauza uzura ei prin frecare, lucru deloc de dorit.
 4. Disc abraziv cu unghi de 20 gr. Acest disc abraziv rezilient, cu unghi unic de 20gr, este folosit pentru finisarea colturilor, cu o precizie desavarsita, de cate ori este nevoie.
[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
Slefuitor colturi – olnite