Dispozitiv chituire si umplere rosturi

Dispozitiv ce chituie sau umple rosturile pietrelor ornamentale

Este un accesoriu care lucreaza aplicat la oricare masina de gaurit electrica manuala sau surubelnita electrica care au optiunea de schimbare a sensului de rotire si viteza variabila. Acest dispozitiv permite extrudarea oricarui fel de mortar sau chit de rosturi cu o granulometrie cuprinsa intre 0 si 4 mm in rosturi de caramida, caramida ornamentala, gresie, faianta, bratca, clinker sau dale de piatra naturala cu o latime minima de 10mm. Mai mult decat atat, dotand aparatul cu o duza suplimentara este posibila executarea de umplere cu mortar a cavitatilor mai mici.

Posibilitatea de reglare a turatiei si a vitezei bormasinii face ca acest aparat sa aiba un camp de aplicabilitate foarte variat: de la operatiile cele mai fine pana la lucrarile grosiere, cum ar fi umplerea rosturilor (spatiilor) dintre caramizi sau pietre (sisturi, bolovani de rau sau pierte de cariera). Duza este din plastic / cauciuc si poate fi schimbata de cateva ori.

In concluzie, dispozitivul de umplere rosturi este solutia ideala pentru umplere in mod simplu, rapid si economic, fara a murdari.

.

[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
Dispozitiv chituire si umplere rosturi
Clipuri video
Youtube - Dispozitiv umplere rosturi