Pompa sapa ESTROMAT 260 DS4-3

Aceasta pompa de sapa mecanizata are cuva sub presiune pneumatica si lucreaza cu presiunea de pana la 8 bari. Este prevazuta cu un compresor cu surub ce deserveste necesarul de aer pentru livrarea sapei executate mecanizat catre zona de lucru.

Alimentarea acestei pompe de sapa este manuala sau optional poate fi facuta cu ajutorul unei bene basculante actionate hidraulic si al unei raclete (faras) hidraulice. Tipul de motor cu care este dotata aceasta pompa de sapa este in 3 cilindri, diesel, produs de catre firma germana DEUTZ si are o putere efectiva de 32.5kW. Compresorul cu surub din ansamblu este produs de catre Atlas Copco si are o putere de refulare de 4.2mc/min. Capacitatea maxima de transport a pompei de sapa este de 4mc / h.

Cuva ansamblului este dotata cu mixer si are un volum total de 260 l, insa volumul util de incarcare este de 220 l.

Malaxorul din interiorul cuvei este asezat orizontal si are 4 lame.

Aplicatiile la care poate fi utilizata aceasta pompa sunt

  • Amestecarea si transportarea sapei preparate mecanizat (sapa semiumeda) pe baza de ciment sau asa zisa sapa mecanizata.
  • Transportor vertical sau orizontal pentru beton, pietris, nisip, argila expandata, margaritar sapa usoara si orice materiale cu granulatie de 8 mm.

Dotare standard

Bena de incarcare, sistem de ungere central, trusa de unelte, sistem de oprire automat, remorca cu roti pneumatice de pana la 1500 kg si frana de protectie (sistem de frana automat).

Accesorii optionale

Elevator hidraulic, racleta hidraulica, ungere centrala automata, dozare apa automata, aspirator la presiune inalta, ajustare automata a timpului de amestecare, furtune de transport de ID65mm/KK70 sau ID50mm/SK50.

Observatii

Capacitate standard cuva – ID65 / KKV70.

Alte versiuni

ESTROMAT 260E, ESTROMAT 260EB cu compresor, ESTROMAT 260DS5-3 disponibila si in varianta cu incarcator hidraulic, cu numar de comanda 268.00.170.01 si cu incarcator si racleta, numar de comanda 268.00.170.02.

[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
Pompa sapa ESTROMAT 260 DS4-3