BAZOOKA

BAZOOKA este un malaxor foarte usor de folosit pentru prepararea (amestecarea cu apa) în santier a materialelor de constructii: mortar cu consistenta omogena, de asemenea, permite prepararea mortarelor modern preamestecate cu o economicitate maxima.

Utilajul este alcatuit din doua piese: malaxorul continuu si panoul de comenzi.

BAZOOKA poate fi fixata usor pe orice siloz cu flansa de descarcare cu diametrul nominal de 250 mm.

Odata terminata operatiunea de montaj, gura silozului se deschide, iar mortarul uscat ajunge în camera de amestecare prin intermediul unui melc dozator (smec). Materialul este amestecat cu o doza exacta de apa necesara pentru obtinerea mortarului de consistenta dorita. Cand procesul de amestecare s-a terminat, materialul este depus într-un recipient (butoi, roaba, etc), situat jos sub gura de iesire a malaxorului BAZOOKA, pentru a fi transportat la locul de punere în opera.

Panoul de comenzi electric si racordurile pentru apa se afla intr-o unitate separata, usor de transportat. Malaxorul BAZOOKA poate fi actionat si din telecomanda. În cazul în care se utilizeaza un furtun pentru mortar, malaxorul este actionat de un senzor activat de indicatorul de nivel situat pe furtun.

La cerere, utilajul poate fi dotat cu pompa de apa pentru a se evita o eventuala lipsa de presiune din instalatia de apa de la locul de munca.

BAZOOKA poate fi demontata in trei piese: motorul cu flansa de 25 mm, camera de amestecare a materialului uscat si amestecatorul final.

AVANTAJE

  1. Pierdere redusa de material.
  2. Foarte usor de transportat.
  3. Control total asupra masinii si costuri reduse pentru mentenanta.
  4. Foarte usor de curatat, trebuind a fi curatata numai partea finala a malaxorului, adica numai 15cm din partea finala, ce contine parghia de amestecare.

Caracteristici tehnice

  • Consum total -3 Kw.
  • Presiunea apa  2 atm.
  • Lungime 216 cm.
  • Latime  220 cm.
  • Cuplare siloz  250 mm.
  • Greutate totala 106 kg.
[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
BAZOOKA