Pompa Airless – HTP 21000 (cu genarator)

HTP 21000 este cea mai noua pompa airless cu piston hidraulic actionata de un motor pe benzina din gama de produse TAIVER.
Aceasta pompa airless este caracterizata printr-o mare putere de aspirare care ii permite sa aplice produse cu vascozitate mare.
Aceasta pompa airless a fost conceputa pentru pulverizarea oricarui tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii, hidroizolatii, tamplarie industriala, etc. Este ideala pentru zugravii care vor o tehnologie noua in materie de tencuiala sau lucrari cu glet pe pereti.
TAIVER HTP 21000 ofera eficienta maxima si o durata mare de functionare.
Sistemul airless (fara aer comprimat) permite o atomizare mai rapida si reduce pulverizarea excesiva, economisind in acest fel vopsea si solvent. Reducerea pulverizarii excesive presupune, de asemenea, mai putina poluare, un beneficiu pentru sanatate la locul de munca.
Specificatii de constructie
Motorul pompei este fabricat de HONDA, ceea ce presupune calitate si nivel de siguranta in operare maxime. Este prevazut cu 13 CP, ceea ce asigura un randament sporit al echipamentului. Componentele care intra in contact cu produsul sunt fabricate din otel inoxidabil pentru un maxim de performanta. Pompa HTP 21000 cu motor pe benzina este usor de intretinut, datorita modului in care a fost proiectata.
Avantaje
Ideala pentru lucrari de anvergura.
Cicluri mai lente si mai lungi pentru a imbunatati durata de viata a pompei
Un sistem hidraulic cu volum foarte ridicat pentru a-i permite un randament sporit chiar si in conditii grele de lucru. Cilindrul si supapa de siguranta au un buton de pornire manuala pentru intretinere usoara si rapida. Pistonul si cilindrul sunt fabricate din crom rezistent pentru a mari durata de functionare.
Un sistem nou de ambalare auto-reglabila / autoajustabila care impiedica uzura prematura cauzata de ajustarile manuale constante.

Domenii de utilizare.
Constructii (zugraveli).
Tencuiala (gletuit).
Constructii din lemn.
Industria mecanica.
Hidroizolatii.
Vopsitul acoperisurilor.

Aplicatii
Vopsea si email.
Amenajari interioare.
Tencuiala (glet).
Produse tixotropice.
Membrana hidroizolanta fluida.
Produse pe baza de apa.
Produse de hidroizolare.
Vopsele non abrazive.
Vopsele ignifuge.
Pistoale de pulverizat recomandate
Pistol airless tip P 500 N5.
Pistol airless tip P 500 H.
Pistol airless tip P 500 TOP GUN.
Pistol airless tip P 500 SS.

SPECIFICATII TEHNICE
Tip de motor: motor pe benzina, Honda.
Putere: 13 CP.
Greutate: 120 Kg.
Presiune maxima: 280 Bari.
Dimensiunea maxima a duzei de pulverizare 0.43.
Debit liber: 6.8 l/min.

[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF