Apla-Pump

Pompa Apla-Pump reprezinta de fapt patru unelte intr-una singura.

  1. Se umple un rezervor de 38 litri cu material si se amesteca cu apa.La valva de umplere se ataseaza fie filer Cannon(TM) fie unelte mecanice. Uneltele se umplu in cateva secunde, prin presiune pneumatica.Nu mai este nevoie ca utilizatorul sa se aplece sau sa actioneze pompa manual (se va folosi un compresor cu putere de ¾ Cp pentru a umple uneltele).
  2. Nu mai este nevoie de galeti.Materialele se amesteca in rezervor si pompa este transportata pe roti la locatia dorita.
  3. Curatarea se face foarte usor.Apa circulanta curata pompa.Se goleste rezervorul, se adauga apa proaspata si se ataseaza un furtun de pulverizare alimentat pentru a curata toate uneltele folosite.Pompa este prevazuta cu trei racorduri de aer suplimentare, furtun pentru alimentare cu aer de 25, filer Cannon (TM), capac flotant, prelata pentru siloz, furtun pentru apa si duze.
  4. Pentru a o converti intr-un pulverizator de textura, la pistolul de pulverizare se vor atasa furtune pentru textura de 50 si astfel se poate aplica o mare varietate de texturi.Este necesar un compresor de 5-6 Cp sau chiar mai mult. Poate fi atasat un furtun pentru textura suplimentar de 25.
  1. Rating apa – 132 l/m.
  2. Cantareste aproximativ 24 kg cand este goala.
  3. Poate fi usor transportata pe rotile pneumatice cu care este prevazuta.
  4. Functioneaza cu materiale cu vascozitate mare sau mica.
  5. Unealta alimentare tubulara pentru masina de chituit. Optional, unealta alimentare caseta pentru suprafete plate disponibila.
[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
Apla-Pump