Aparatul pentru finisat colturi

Aparatul pentru finisat colturi este folosit alaturi de cutia pentru colturi NS020 pentru aplicarea materialului de imbinare. Sunt folosite de asemena, pentru a curata si nivela colturile dintr-o singura miscare.

Caracteristici

Capul unghiular de 2.5 are dimensiunea lamei de lucru ce intra in contact cu zidul de 2.63. Acesta, a fost proiectat cu o capacitate marita, astfel incat materialul de imbinare aplicat odata cu banda sa nu distruga capul unghiular asa cum se intampla cu capul unghiular de 2. Capul unghiular de 3.5, este produs in exclusivitate de NorthStar. Dimensiunea lamei de lucru ce intra in contact cu peretele este de 3.40 inch. Aceasta dimensiune a aparut dupa un an de teste. Capul unghiular de 3 inch este prea mic pentru a patrunde bine in inclinatiile panourilor, si are ca rezultat colturi ingrosate. Capul unghiular de 3.5 inch este prea mare si niveleaza peste unghiul de inclinare, ceea ce are ca rezultat o margine inegala. Capul unghiular cu dimensiunea de 3.5 inch lasa un colt perfect imbinat si foarte bine nivelat. Capul unghiular de 3.5 inch se potriveste cel mai bine cu capetele de slefuit reducand nivelarea cu smirgher. Mecanismul de blocare patentat NorthStar blocheaza manerul sau cutia pentru colturi in capul unghiular. Acesta nu ii va da drumul accidental. NorthStar foloseste cadre din otel inoxidabil de 5.16 inch, foarte solide, care sunt supuse unui proces de fabricare asistat pe calculator, proiectate pentru precizie. Clipsul central are o prindere mai puternica pe cadru pentru a mentine o aliniere mai buna. Aparatul NorthStar este dotat cu un dispozitiv de ajustare pe arc in doua pozitii care permite reducerea tensiunii. Corpul aparatului este prelucrat cu precizie din bilete de aluminiu 6061-T6 solide. Fiecare cap unghiular NorthStar este fixat de mana, si este folosit asa cum este scos din cutie, fara ajustari.

Mod de utilizare

Daca este folosit singur, i se ataseaza bratul ajustabil pentru finisat colturi AdjuStar NS002, sau bratul fix pentru finisat colturi NS033.

[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
Aparatul pentru finisat colturi