PUTZKNECHT S64-2 pompa BCU

Acest tip de pompa malaxor sau mai bine zis utilaj complet pentru preparare si aplicare beton celular usor sau mortare usoare este robust si conceput pentru anduranta. Gratie sistemului de alimentare prin saci confera rapiditate si calitate produsului final.

Capacitatea pompei

2 – 6mc/h fiind ajustabila datorita motoreductorului trifazic de 11 kW / 400V/50 Hz. Cuva de transport este dotata cu un malaxor continuu ESTROMAT 404 prevazut cu tub malaxor special construit pentru spumogen sau aplicatii pentru sape usoare.

Aplicatii

Amestecare si pompare continua a betonului celular usor sau a betonului spongios obtinut din ciment uscat, apa si solutie spongioasa pentru izolarea termica si fonica a podelelor si acoperisurilor uneori fiind utilizat si la peretii neportanti.

Utilajul este prevazut cu 2 roti (cu cauciucuri pneumatice putand fi atasat ca si remorca oricarui autovehicol – viteza maxima constructiva este de 80 km/h), generator de spuma, pompa pentru suspensii spongioase, compresor cu diafragma, pompa de apa, armatura de dozare a apei, armatura de dozare a apei pentru concentratul spongios.

Accesorii optionale

Furtun pentru mortar.

[newsletter_embed form="1"]Descarca PDF
Descarca PDF
PUTZKNECHT S64-2 pompa BCU